Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Almanya Dışişleri Bakanı'ndan 'müzakere' açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen AlmanyaDışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier ile ortak basın toplantısı düzenledi.

AB'NİN TAVIRLARINDAN BIKTIK

Çavuşoğlu, "AB Dışişleri bakanlarının, ilişkilerin durdurulması yönündeki görüşleri Türkiye ve Türk halkında ciddi tepkiye yol açmaktadır." ifadelerini kullandı.
"AB'nin çifte standardından artık bıktık" diyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "AB ile müzakere kararını referandumda halkımız verir" açıklamasında bulundu.

Çavuşoğlu, Almanya'da 4 bin 500 PKK mensubuna yönelik davalar olduğunu fakat bu kişilerden sadece 3'ünün geri yollandığını kaydetti.

"DEAŞ VE PKK'YA KARŞI TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ"

15 Temmuz darbe girişimini güçlü bir şekilde kınadıklarını belirten Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, "Biz her türlü terörü kınıyoruz. PKK silah bırakmalı" dedi ve sadece DEAŞ'a karşı değil PKK'ya karşı da terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi.

İncirlik konusuna değinen Steinmeier, "Alman vekiller İncirlik üssündeki askerleri ziyaret edebilmeli" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN AB'YE ÜYELİK MÜZAKERELERİNİN DURDURULMASINA KARŞIYIM"

Steinmeier, Almanya'nın Türkiye'yle ilişkilerini en hızlı şekilde geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. Steinmeier, "Ben Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakerelerinin durdurulmasına karşıyım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozkurt 7 yıl önce

yalancının taaaa .... ........m