Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Suriye’de Esad zulmünden kaçan sığınmacıların bir kısmı Türkiye’de kalıyor bir kısmı ise deniz yolu üzerinden Avrupa’ya gidiyor. Umut olarak Almanya’ya giden mültecileri burada zor şartlar da bekliyor.

OTOBÜSÜN ÇEVRESİNİ SARDILAR

Esad zulmünden dolayı ülkelerini terk etmek zorunda kalan Suriyeliler, sığındıkları Almanya’da karşılaştıkları grupla şoke oldular.

Konaklayacakları yere getirilen Suriyeliler, otobüsten inmek için hazırlanırken, çevresini saran bir grup Alman vatandaşı otobüsün çevresinde sloganlar atarak ve türlü hareketler yaparak içeridekileri korkutmaya çalıştı. Grup, yaptıklarını haklı göstermek için "Buranın halkı biziz" diyerek tempo tuttu.

SURİYELİ KADINLAR TACİZ EDİLİYOR

Almanya'da geçtiğimiz günlerde de Suriyeli bir çok mülteci kadın kaldıkları sığınmacı yurdunda güvenlik görevlileri tarafından gizlice görüntülerinin çekildiğini ve taciz edildiğini belirtmişti. Köln polisi şikayetlerin ardından soruşturma başlatmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.