Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Ameliyat sırasında karnında unutulan makasla 5 yıl yaşadı

 Alınan bilgiye göre, kentteki bir hastanede 4 Şubat 2010'da ameliyat olan 4 çocuk annesi olan 67 yaşındaki Hanım Özgül, 12 gün sonra taburcu edildi. Özgül, rutin kontrolleri sırasında ağrıları bulunmasın rağmen 5 yıl süresince çektiği acılara ağrı kesicilerle dayandı. Son olarak 6 ay önce idrarından kan gelmesi ve ağrılarının dayanılmaz boyuta ulaşması üzerine Özgül, çocukları tarafından hastaneye kaldırıldı.

KARNINDA MAKAS UNUTULDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Özgül ve yakınları, hastanede çekilen röntgende 5 yıl önceki ameliyatta karnında makas unutulduğunun anlaşılması üzerine şoke oldu. Kadın aynı hastanede 5 yıl sonra yeniden ameliyat edilerek karnındaki makastan kurtarıldı.

DAVA AÇTI

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Özgül, yargıya başvurdu. Hanım Özgül, avukatı Duygu Var Efelerli aracığıyla "Hizmet kusuruna dayalı işlem sebebiyle maddi ve manevi zararın ödenmesi" talebiyle hastane hakkında dava açtı.



"MAKAS HASTANENİN, SİZE VEREMEYİZ"

Özgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yıl süreyle karnında taşıdığı makası ameliyatın ardından hastane yetkililerinden talep ettiğini vurgulayarak bunun karşılığında, "Makas hastanenin, size veremeyiz" yanıtı aldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.