Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Amerikalı hukuk firması: Gülencilerden tehdit alıyoruz

Amsterdam & Partners LLP hukuk firmasının yöneticisi Robert Amsterdam, Washington'daki Ulusal Basın Kulübü'nde, Paralel Yapı'nın ABD'deki sözleşmeli (charter) okullarıyla ilgili yolsuzlukları ele alan bir basın toplantısı düzenledi.

"GÜLENCİLERDEN TEHDİT ALIYORUZ"



(ROBERT AMSTERDAM)

Gülenciler Türkiye'de yaptıklarını ABD'de yapmaya çalışıyor diyen Amsterdam,  Gülencilerden düzenli olarak tehdit aldıklarını ve aynı şekilde bu okullardaki öğretmenlerin de baskı altında olduğunu, istenen şeyleri yapmamaları halinde akademik not ile tehdit edildiklerini söyledi.

Amsterdam söylerine şöyle devam etti;


"Gülenciler sürekli daha fazla avukat ve hukuk firması tutarak ABD'de kendileriyle ilgili ortaya çıkan soru işaretlerinin üstünü örtmeye çalışıyor. ABD'de başlarda daha sempati ile bakılan bu yapıyla ilgili son dönemde rahatsızlıklar arttı. Ben, Paralel Yapı ile ilgili mücadelede hukuki anlamda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.