Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber HDP

Ankara'da askere geniş açılı kask kamerası
Ankara'da Merasim Sokak'ta yaşanan terör saldırısından sonra askerler geniş açılı kask kamerası kullanmaya başladı. Ankara'da 17 Şubat günü Merasim Sokak'ta askeri personeli taşıyan servis araçlarına yönelik bombalı saldırı gerçekleşmişti. Hain saldırıda 29 kişi yaşamını yitirmiş, 61 kişi yaralanmıştı.

GENELKURMAY'DA GOPRO'LU ÜST DÜZEY GÜVENLİK



Terör örgütü PKK uzantısı TAK'ın üstlendiği saldırı sonrası yeni güvenlik önlemleri alınmıştı. Bombalı saldırının ardından Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nın önünde bekleyen askerler de ABD askerleri gibi modern silah ve teçhizatlarla donatıldı. Karargahın önünde nöbet tutan askerlerin kasklarına geniş açılı kamera sistemi (GoPro) yerleştirildi.

DÜN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ



Genelkurmay Karargahı’nda nöbet tutan askerlerin kasklarındaki yeni kameraların görüntüleri dün ilk kez Başbakan Davutoğlu’nun Genelkurmay Başkanlığı’na yaptığı veda ziyaretinde görüntülendi. Askerler geniş açılı kask kameraları ile girişlerde güvenlik kontrolü yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaka kamerası 7 yıl önce

Yaka kamerası uygulaması Türkiye'de son 1 sene içerisinde başladı.
Bu yeni farklı ürün için Yaka kamerası Türkiye'de satış ile ilgili değişik siteler ararken buldum. İlgilenenler için verelim.
http://www.pazartech.com/asp/listgroup.asp?group=YAKAKAMERASI
http://www.yakakamerasi.net/