Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi marcelo guedes galatasaray UEFA mistura

Ankara'da katliam! Ölü sayısı 95'e yükseldi

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nin yeni açıklamasına göre 86 olan ölü sayısı 95’e yükseldi. 48’i yoğun bakımda toplam 246 vatandaş da yaralı olarak tedavi ediliyor.

 

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada hastaların 29 farklı hastanede tedavi gördüğünü, patlamadan sonra 57 ambulansın görev yaptığı ve çok sayıda ambulansın da hazır bekletildiği duyuruldu.

 

Şimdiye kadar 10 cenaze ailelere teslim edilebildi. Diğer cenazeler ise yapılacak otopsinin ardından sahiplerine verilecek. Ölü sayısının daha da yükseleceği tahmin ediliyor.

 

Bu arada HDP lideri Selahattin Demirtaş devleti suçlamaya devam ediyor. Demirtaş, Başbakan Davutoğlu’na “daha cenazeler morgda iken bizi suçlayan dilden seni men ederim” dedi ancak katliamı devletin yaptığını söylemekten kendini alıkoyamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.