Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Ankara'daki patlamayı önceden nasıl bildi? İşte cevabı...

Ankara’daki patlamadan saatler önce “Bomba Ankara’da patlayacak” mesajını yazarak saldırıdan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken @DrBereday adlı hesabın sahibi Dr. Erhan Özel açıklamalarda bulundu.

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Erhan Özel “ne AK Parti’nin iddiası gibi PKK’lıyım ne de HDP’nin iddiası gibi MİT ajanıyım” dedi.

Erhan Özel kendisi hakkında yapılan “Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya danışmanı” iddialarını da yalanladı. Bu tür haberleri yapanları gazeteci olarak geçinmekle" suçladı.

Peki Erhan Özel saldırıyı nasıl bildi? Özel’e göre Ankara’da bombaların patlayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Özel, Suruç ve Diyarbakır’da yapılan saldırılardan sonra seçim öncesi böyle bir patlamanın gerçekleşmesinin hiç de sürpriz olmadığını söyledi. Herhangi bir istihbarat kaynağının olmadığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.