Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş gün zileli cizrede yangın rus tırları

Ankara katliamcısının kimliği belli oldu!
Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.

SURİYE UYRUKLU SALİH NECAR

Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı. Bombalı aracı kullanan ve servis araçlarının üzerine sürerek patlatan teröristin kimliği, parmak izinden belli oldu. 28 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
m.n.keygubat 8 yıl önce

Aynen simdi rusya gibi suriyeye girmek icin bahanemiz var haydi bismillah .