Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Ankara'nın Su Tesisatçısı / Murat Tesisat

Ankara'nın Su Tesisatçısı / Murat Tesisat
 
Başkent ankaranın su tesisat arızalarını tamir ve çözümlemek üzere kurulmuş olan bir firma sorduğunuzda size tavsiye edilecek ilk Firma İsmi Ankara Su Tesisatçısı dır. Ankara Su Tesisatçısı, su arıza, tamir ve onarımında son derece profesyonel ve hızlı hizmet sunmaktadır. Firma yapısı ve personel çalışma biçimi müşteriye en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde götüre bilmek için düzenlenmiştir.
Cihazla Kırmadan Su Kaçak Tespit ve Tamiri
 
Su tesisat arızalarının en önemli ve temel sorununu sıva yada fayans altı tesisatların delinmesi ile oluaşan su kaçak arızalarıdır. Su kaçak tespit işlemi her tesisat ustasının yapabileceği bir çalışma değildir. Su kaçak tespitinde artık son derece gelişmiş görüntülü ve akustik dinleme özelliklerine sahip cihazlar kullanılmaktadır. Ankara Su Tesisat firması su kaçak arıza sorununu çöze bilmek için her türlü cihaz, makine, ve ekipmanları envanterine bulundurmaktadır. Su kaçak tespiti için gerekli ve olmazsa olmaz diyebileceğimiz iki cihaz bulunmaktadır. Bunlardan birincisi duvar ve sıva içinde ki tesisatta oluşan kaçakları görüntüleme işlemi yapan Termal Kamera cihazıdır. Bir diğeri ise yine beton ve duvar içinde ki tesisat borularında oluşan su kaçaklarını dinleme yöntemi ile tespit etme işini yapan Akustik Dinleme Cihazıdır. Bu iki cihazın yanında yine su kaçak arızalarında kullanmak üzere küçük aletler de kullanılmaktadır.
Robot Makineler ile Tıkalı Gider Açma
 
Ankara Su Tesisatçı firması tıkalı kanal ve boru hatlarını açabilmek için yine teknik makineler kullanmaktadır. Her alanda işini küçümsemeden ve önemseyerek yapmaktadır. Hizmet vermiş olduğu alanlarda Dünya genelinde ki hizmet sektöründe oluşan yenilikleri takip ederek firmasında uygulamaktadır. Bilindiği üzere Tuvalet, Banyo, Mutfak lavabosu gibi alanlarda kullanılan pis su boru hatları zamanla tıkanmaktadır. Ankara Takalı Kanal Açma Servislerimiz bu pimaş boru tesisatını kırmadan Robot Makineler ile açabilmektedir. Bina yada dairelerde Rogar, Kanalizasyon hatlarında ve borularda oluşan tıkanıklıkların açılması için Ankara Kanal Açma Servisimizi çağırmak için bizi arayın. Size profesyonel bir hizmet nasıl sunulur gösterelim.
Ankara Su Tesisatçısı ayrıca Ankara da bir ilk ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Yine gelişmiş Kanal Görüntüleme Kamerası ve yer belirleyici detektör tespit cihazları ile toprak, beton yada parke taşların altında kalan Kayıp Kanalizasyon Çukurunu kırmadan tespit etmektedir.
Murat Tesisat  /  Ankara'nın Su Tesisatçısı  /  0 539 666 42 48
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.