Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Ankara Üniversitesi Siyasal’da büyük skandal
 Uluslararası Hukuk dersinin hocası Prof. Dr. Gökçen Alpkaya, söz konusu bildirinin tam metnini verdikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına da yer vererek bu olayın Uluslararası Hukuk bağlamında nasıl değerlendirileceğini öğrencilere sordu.

Türkiye 1128 akademisyenin imza attığı ihanet bildirisini konuşuyor. PKK ağzıyla devleti katil ilan eden ihanet bildirisine tepki çığ gibi büyürken üniversiteler imzacı akademisyenlere soruşturma başlattı.

İHANET BİLDİRİSİNİ SINAV SORUSU YAPARAK YÖK'E MEYDAN OKUDU!

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası Hukuk dersinin hocası Prof. Dr. Gökçen Gökçen Alpkaya ihanet bildirisini sınav sorusu haline getirerek üniversite yönetimine ve YÖK'e adeta meydan okudu.

CUMHURBAŞKANI'NIN TEPKİSİ İLE SEDAT PEKER'İN TEPKİSİ AYNI CÜMLEDE

İhanet bildirisinin tamamının yayınlandığı sınav soru kağıdında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Sedat Peker'in tepkisine aynı paragrafta yer verilerek çirkin bir algı yönetimine başvuruldu. "Akademisyenler gözaltına alındı ama Sedat Peker hakkında bir işlem yapılmadı" cümlesiyle ihanet bildirisine desteğini sürdüren Uluslararası Hukuk dersinin hocası Prof. Dr. Gökçen Gökçen Alpkaya'in bu cümleleri neden sınav sorusuna dahil ettiği anlaşılamadı.

KIŞKIRTICI SORULAR VE YÖNLENDİRME SINAV KAĞIDI!

Soru kısmına geçmeden önce öğrenciyi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik görevlileri hakkında kışkırtan Prof. Dr. Gökçen Alpkaya, yönlendirici sorularla öğrencileri belli cevaplar vermeye zorluyor.

Daha önce imza attığı bildirilerle siyasi duruşu öğrenciler tarafından bilinen Prof. Dr. Gökçen Alpkaya hakkında Ankara Üniversitesi ve YÖK'ün nasıl bir tutum izleyeceği merakla bekleniyor…

İşte o soru;




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.