Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu terör milletvekili çeşme

Antalya Göç İdaresi
Antalya Göç İdaresi
Türkiye bulunduğu jeopolitik konumu ile uzun yıllardır, dikkat çeken bir ülke konumundadır. Hızla ilerleyen ekonomisi ve turistlik alanları sayesinde, göçe elverişli bir ülke konumuna gelmiştir. Günümüzde artan düzensiz göç nedeniyle, gerek ülke halkı gerekse yabancı uyruklu vatandaşların refahı için Göç idaresi kurularak, sistemli bir şekilde yaşam şartları sağlanmaktadır. Türkiye’nin turistlik bölgelerinden biri olan Antalya, yerli halkı ağırladığı kadar farklı ülkelerden gelen vatandaşları da ağırlamaktadır. Eğitim, ticaret veya ikamet etme amaçlı yurt dışından gelen vatandaşlar, burada gerekli işlemlerinin yapılması ve haklarının korunması için Antalya Göç idaresi müdürlüklerine müracaat ederek, işlemlerini gerçekleştirmektedir. Yurt dışından tatil amaçlı gelip, ikamet süresi ve vize, pasaport işlemleri gibi süreçlerde, Göç idaresi resmi web sitesinden randevu aldıktan sonra, Antalya Göç idaresi merkezlerine belgeleri teslim etmelisiniz.

Antalya Göç İdaresi Çalışmaları
İl göç idaresi müdürlükleri; yabancı uyruklu ve göçmen vatandaşların hakları konusunda, yeni projeler geliştirmekte ve düzenli olarak toplantılar gerçekleşmektedir. Özellikle son zamanlarda artan Suriyeli vatandaşların, ülkeye e ikamet kayıtları hala devam etmektedir. İkamet süresinin uzatılması veya ilk başvuru gibi seçeneklerin, nasıl gerçekleştirileceği hakkında sitede ayrıntılı bir şekilde bilgi verilmektedir. Küçük yazan notlar ve verilen bilgiler okunduktan sonra gerekli başvuruların yapılması gerekmektedir. İran ve Suriye’den gelen vatandaşların; eğitim, sağlık ve barınma konusunda nasıl yardım ve destek alacakları üzerine çalışmalar gerçekleşmektedir. Antalya Göç idaresi de düzenli olarak toplantılar gerçekleştirerek, yeni projelerini iç işleri bakanlığına sunmaktadır.

Antalya Göç İdaresi E randevu Sistemi
www.trapasaport.com web sitesinde yer alan işlemlere göre; vize, ikamet, vatansızlar, yabancı kimlik no ve göç projeleri yer almaktadır. Göçmenlerin tüm işlemleri elektronik ortamda gerçekleşmektedir. Geliştirilen yeni projeye göre, e randevu sistemini kullanarak, elektronik ortamda randevu aldıktan sonra, gerçekleştirmek istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle e ikamet sisteminde zorlanan yabancı uyruklu vatandaşlara kolaylık sağlayıcı yenilikler getirilmiştir. İnternetin olduğu her ortamdan web sitesine girerek randevu alınabilir. Randevu alındıktan sonra da gerçekleştirilecek işleme göre belgeler hazırlanıp, Antalya göç idaresi müdürlüklerine teslim edilmelidir.

Antalya Göç İdaresi E İkamet
Türkiye’de yaşayan yabancı vatandaşların veya tatil amaçlı gelerek, ikamet süresini uzatmak isteyen vatandaşların işlemlerinin kolaylaştırılması amacıyla, yeni bir sistem geliştirilmiştir. Elektronik ortamda başvuruları gerçekleşebilen sistem ile kısa sürede e ikamet başvuruları gerçekleşmektedir. Yenilenen e ikamet sistemine göre, başvuruyu gerçekleştirecek yabancıların daha kolay işlem yapabilmeleri için anlaşılır bir dil ve küçük bilgi notları ilave edilmiştir. Sistemi kullanırken verilen şifre ile güvenli giriş ve çıkış sistemleri eklenmiştir. Kullanımı gayet pratik ve çözüm odaklı gerçekleşen elektronik ortam sayesinde, tüm işlemler hızlı ve güvenilir bir şekilde ilerleyebilmektedir.

Güvenilir Danışmanlık Hizmeti İçin Doğru Yerdesiniz
Antalya’da Göç idaresi teşkilatı kadar bu göç idaresi teşkilatlarına gönderilecek belge ve gerçekleştirilecek irtibatın daha kolay olmasını sağlayan danışmanlıklar bulunmaktadır. TRA Pasaport Vize Ve Danışmanlık firması; 10 yılı aşkın tecrübenin verdiği bilgi ile yabancı uyruklu vatandaşlara doğru ve eksiksiz hizmet vermektedir. Danışmanlık firması yapacağınız işlemler için önemlidir. Tercih edeceğiniz firmanın alanında uzman olması ve iş takibini doğru ve eksiksiz şekilde gerçekleştirmesi gerekmektedir. TRA Danışmanlık uzun yıllardır yurt dışında ve yurt içinde verdiği hizmet ile müşterilerin güvenini kazanmış bir firmadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan TRA Danışmanlık, hizmet verdiği müşterileriyle bağlantılarına devam ederek, tüm resmi işlem ve konsolosluk bağlantılarını gerçekleştirmektedir. Müşteri ilişkilerinde pozitif kadrosu ile vatandaşlara güvenilir bir hizmet sağlamaktadır.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.