Öne Çıkanlar terör örgütü yaptı twitter neden yavaşladı türk halkı seçim günü fırtına

Antalya polisini alarma geçiren eşek şakası!
Antalya'da 2 öğrenci, internetten öğrendikleri yöntemle küçüp çaplı patlayıcı yapıp, arkadaşlarını korkutmak için okul bahçesine atınca büyük panik yaşandı.

Olay, Muratpaşa İlçesi, Dutlubahçe Mahallesi'ndeki Muratpaşa Ortaokulu'nda meydana geldi. Aynı okulda okuyan B.Y. ve M.S., içersinde çeşitli kimyasal maddeler bulunan pet şişeyi evde hazırladıktan sonra, arkadaşlarını korkutmak amacıyla okul bahçesine fırlattı. Petşişenin gürültüyle patlaması paniğe neden oldu.

Patlama sesinin ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bahçedeki pet şişeyi inceleyen polis, B.Y. ve M.S.'nin ifadesine başvurdu. 2 öğrenci, internetten öğrendikleri yöntemle patlayıcı yaptıklarını, tek amaçlarının arkadaşlarını korkutmak olduğunu söyledi.

Pet şişe uzmanlar tarafından delil olarak alınırken, 2 öğrenci hakkında 'kent güvenliğini tehlikeye sokmaktan' işlem yapılacağı kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.