Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Twitter'da yayınladığı videolu mesajında Arınç,"Bana ahmak diyebilirsiniz. FETÖ'nün terör örgütü olduğu o gece anladım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan korkmaz 8 yıl önce

Yani ahmak arinc bey siz hain oldugunu yeni anliyorsaniz devlette bakanlik yapmamaniz dogru tesbit olmustur yani reis cumhurbaskanimiz başbakanım seni almamakla dogru yapmistir

Avatar
Tamer 8 yıl önce

Darbe Isi olmadi ahmak Ayagina yatiyorsun

Avatar
Mevlüt 8 yıl önce

Rte reis bu örgütün silahlı canİ bir örgüt olduğunu 2013 de öğrendi...

Avatar
reco 8 yıl önce

ahmak demeye ne gerek var bunu zaten biliyorduk

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Ahmak diyebilirsiniz dediğiniz için"ahmak" diyorum.

Avatar
Muhammet 8 yıl önce

Cumhurbaşkanı fetöyü terör orgutu ilan ederken sen degilmiydin nerdeymiş bu silahli terör örgutu diyen.Başarıli olsalardi bu yorumu yaparmiydin.sen degilmiydin bana cübbemi giydirmesinler diyen.sana ahmak demek lutuf olur.ahmaklara hakaret olur....

Avatar
Ertuğrul 8 yıl önce

hocam gel bitsin bu hasret diyen kimdi bil bakalım ?

Avatar
Armi 8 yıl önce

Darbenin saatini yaverinin hainliğini bilmrmek ayri, fetodan darbe bekliyor olmak, onların hain olduklarindan senin gibi şüphe etmemek, kirumak ayrı. Erdoğan basbas bağırıyordu bunların herşeyi yapacağını. Saatini gününü bilmedi diye kendini böyle saçma bir mantıkla anlayamazsın.