Öne Çıkanlar türkiye suriye putin teknik direktör erdoğan

ASELSAN'da FETÖ şoku!

TSK'ya ait telsizlerde kullanılan yazılımı gerçekleştiren ASELSAN çalışanları da FETÖ'cü çıktı.

ASELSAN'da Haberleşme Bilgi Teknolojileri Elektronik Üretim Müdürlüğü’ne ait kripto bölümünde teknisyen olan İsmail S.’nin kurumdaki FETÖ faaliyetlerini organize ettiği, eşi Zeynep S.’nin de hâkim ve savcılara ablalık yaptığı öğrenildi.

TSK TELSİZLERİNİNİN YAZILIMCILARI FETÖ'CÜ

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Ankara Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gökçe, FETÖ’nün ASELSAN yapılanmasına ilişkin 25 şüpheli hakkında daha iddianame hazırladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait telsizlerde kullanılan kripto yazılımını gerçekleştiren birimdeki ASELSAN çalışanları da FETÖ’cü çıktı.

ASELSAN'ın kripto teknisyeni FETÖ'cü çıktı

KRİPTO BİRİMİNDE TEKNİSYEN

İddianamede, şüphelilerden Zafer K., Zafer T., Yiğit A.D. ve İsmail S.’nin, TSK’ya ‘kripto yazılım’ hazırlayan birim olan Test 1’in Haberleşme Bilgi Teknolojileri Elektronik Üretim Müdürlüğü’ne ait kripto bölümünde teknisyen olarak çalıştıkları ifade edildi. Şüphelilerden İsmail S.’in ASELSAN’daki FETÖ faaliyetlerini organize ettiği belirtildi.

Örgüt içi evlilik yaptığı ifade edilen İsmail S.’nin eşi Zeynep S.’nin de ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’cü bazı hâkim ve savcılara ablalık yaptığı öğrenildi. S.’nin kurumda örgüt adına kurban parası, himmet topladığı kaydedildi.

SİVİL İMAM ÇOCUĞUNA OKUL TELKİNİNDE BULUNMUŞ

İddianamede, gizli tanık Efe, 17-25 Aralık sonrasında örgüte ait bir okula giden çocuklarını geri almak istediğini ancak okulun müdür yardımcısı ve şüpheli İsmail S.’nin, çocuklarını sivil imam Hakan Çiçek’e ait olan Anafartalar Koleji’ne göndermesi konusunda telkinlerde bulunduğunu anlattı.

Şüpheli İsmail S. ise ifadesinde örgütle bağlantısını reddederek, “Çocuğumu okullarına göndermemin haricinde herhangi bir bağım yoktur, fikri olarak da hiçbir yakınlığım bulunmamaktadır. İş ortamım ve çevremde benim duruşumu bildikleri için beni örgüt içerisine dahil etmeye çalışan kimse olamazdı ve olamadı da” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuray barman 6 yıl önce

bu milleti yıldıramayacak bu fetö kepazeleri. bunların uşaklığını yaptığı yeni dünya dizaynırı efendileri ve en tepelerindeki deccal de bunu anladı. bu ülkenin evlatları ne illüminati ne mason ların hain planlarına ram olmayacak. onların arkasında arslanlar gibi imanlı anaları olduğu sürece.