Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Aslı Aydıntaşbaş'tan beyin yakan tweet
FETÖ ve PKK'nın adeta sözcülüğünü üstlenen Cumhuriyet gazetesinin tetikçilerinden Aslı Aydıntaşbaş, beyin yakan bir tweete imza attı. Her fırsatta Türkiye batıyor çığırtkanlığı yapan Aydıntaşbaş, Türkiye büyüme rekoru kırınca iktisat teorilerini altüst eden bir tweet attı. Aydıntaşbaş attığı tweette, "Demokrasi konusundaki şikayetlerimize rağmen TR bu yıl %5 büyüyecek. Piyasalara dışarıdan para geliyor. Demek ki…" ifadelerine yer verdi.





ERDOĞAN'I DURDURMANIN YOLU EKONOMİ
İhanette sınır tanımayan Aslı Aydıntaşbaş geçtiğimiz günlerde Washington Post'a yazdığı bir yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne geçilmesi için adete Avrupa'ya yalvarmıştı. Sözde yazar Aydıntaşbaş, yine ekonomideki büyümeyi hazmedememiş ve Avrupa'nın ekonomik baskılarla Erdoğan'ı yolundan çevirebileceğini söylemişti.

İşte Aydıntaşbaş'ın o yazısından bir kısım;

"Avrupalılar Donald Trump ve liberal düzenin çöküşünden şikayet etmekten hoşlanıyorlar. Ancak hemen yanındaki Türk demokrasisi mücadelesini desteklemek için çok az şey yaptılar. Erdoğan'ı yolundan caydırmak için çok geç değil. Ve Avrupa'da bunu yapmak için yeterli ekonomik ve siyasi güç var. Bu, zor bir komşuyla başa çıkma ve Türkiye'nin siyasi belirsizliğinin ortadan kaldırmak için tek çözüm olabilir.".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.