Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Aslı Aydıntaşbaş'tan skandal ifadeler: "Ülkeyi gelsin Çipras yönetsin"

Aslı Aydıntaşbaş ve Ceyda Karan Bugün TV’de yayınlanan Özgür Gündem programına katıldı.

Programda Abdullah Gül’ün NTV’deki canlı yayın açıklamaları değerlendirildi... Aslı Aydıntaşbaş Abdullah Gül’ün başa geçmesinin ülkeye nefes aldırabileceğini söyleyince gazeteci Hayko Bağdat hemen araya girdi, “sen nasıl Abdullah Gül’le nefes alırsın” siteminde bulundu..

Aydıntaşbaş bunun üzerine “ben böyle olsun demiyorum. Benim gönlümden geçen o zaman Çipras gelsin yönetsin memleketi, Selahattin Demirtaş yönetsin” dedi.

Yunanistan’da Syriza partisinin iktidara gelmesiyle Çipras başbakan koltuğunu oturmuştu. Aslı Aydıntaşbaş ise Çipras’ı ilk ziyaret eden Türk gazeteci olmuş ve Syriza liderini “sıcak, doğal ve sempatik” sıfatlarıyla tanımlamıştı. Ancak Çipras balonu kısa sürede söndü. Ekonomik krizlerler baş edemeyen Çipras istifa etmek zorunda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.