Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ahmet davutoğlu

Atalay Filiz'in polise verdiği ilk ifadesine ulaşıldı
Seri katil Atalay Filiz sabah saatlerinde Özdere'den Menderes'e gitmek için bir minibüse bindi. Ancak minibüstekilerin Filiz'den şüphelenerek bakmaya başlamaları sonucu Filiz minibüsten indi. 

YOLCULAR BAKINCA BAŞKA MİNİBÜSE BİNDİ
İddiaya göre tanınacağını anlayan Filiz yol üzerinde minibüsten indi. Minibüsteki yolcular Filiz'in inmesinin ardından polisi arayarak ihbarda bulundu. Ekipler hemen yol uygulaması başlattı. Filiz aynı güzergah üzerinde bindiği başka bir minibüste yakalandı.

YUNANİSTAN'A GEÇEMEDİ, GERİ DÖNDÜ
Filiz'in ifadesinde İzmir'de en son görüldüğü 31 Mayıs tarihinden beri Özdere'de arazide yaşadığı söylediği öğrenildi. Filiz ilk ifadesinde göçmenlerle birlikte Yunanistan'a geçmeye çalıştığını ancak bunu başaramayınca yeniden Menderes'e dönmek için yola çıktığını söylediği öğrenildi.

İLK İFADESİNDE KURBAĞA YİYEREK YAŞADIĞINI SÖYLEDİ
Seri katil ilk ifadesinde, çevredeki bitkileri ve kurbağa yiyerek yaşadığını söyledi. Atalay Filiz'in üzerinden sahte 4 nüfus cüzdanı ve 3 ehliyetin çıktığı açıklandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.