Öne Çıkanlar chp komplohaber Şırnak mhp bahçeli

Avrupa'da Türkiye korkusu! Yıkıcı olur
İtalya İçişleri Bakanı Angelino Alfano, ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden La Repubblica’ya verdiği demeçte, vize serbestisi olmaması durumunda Türkiye'nin sığınmacı anlaşmasını iptal edeceği tartışmalarını değerlendirdi.

AB ile Türkiye arasında varılan anlaşmanın önemine dikkati çeken Alfano, “Eğer Türkiye kapıları açarsa bu bütün Avrupa için yıkıcı olur. Bu açık” dedi.



Türkiye’nin topraklarında milyonlarca göçmeni ağırladığını anımsatan İçişleri Bakanı, göç konusunun diplomatik ilişkilerde zorlu bir baskı aracı olabileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa kafa 8 yıl önce

Bu savaşı çıkaranlar biz değiliz ama bedelini ödeyen biziz. Madem göçmen den bu kadar korkuyorsunuz bu güzel çünkü kucağımıza tüm avrupa ülkeleri sırayla oturacak :) daha yeni başladık görün bakalım küllerin den doğan bu ülkeyi

Avatar
Erkan 8 yıl önce

Amk şerefsizleri hem saldırın ondan sonrada mültecileri başımıza salın siz hristiyanlar nasıl bir serefsizsiniz

Avatar
Hal-il 8 yıl önce

Üç gün sonra bitecek olan AB'nin çöküşü buradan gözüküyor. O bitiklerin arasına girmediğimize birçok anlamda sevineceğiz!
Türkiye mecburiyetinden değilde; baboşluğundan ve yardımseverliğinden elini uzatırsa ne ala... Aksi takdirde vay hallerine!.. #AbBitecek

Avatar
Israfil özen 8 yıl önce

Evet Europa Cem Özdemir korkmayın alın mülteci leri