Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Avrupa Parlamentosu'nda PKK sergisi

Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu'nda, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ve örgütün Suriye uzantısı PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğrafların bulunduğu bir sergi açıldı.

AVUSTURYALI FOTOĞRAFÇI ÇEKTİ

AP Sosyal Demokrat Grubu Milletvekili Josef Weidenholzer'in ev sahipliğinde açılan serginin fotoğraflarını, Avusturyalı Thomas Schmidinger çekti.

TERÖRİST FOTOĞRAFLARI 1 HAFTA KORİDORLARDA

Bir hafta süreyle açık kalacak sergide, PKK'nın uzantıları PYD, YPJ ve YPG'li teröristlerin Suriye'nin kuzeyinde çekilmiş fotoğrafları yer alıyor. Fotoğrafların altlarındaki bilgi notlarında da Suriye'nin kuzeyindeki bazı yerler "kanton" olarak tanımlanıyor.

ÖCALAN POSTERİ DE VAR

2013 yılında çekilen bir fotoğrafta, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri görülüyor. 2014'te terör örgütü PYD'nin bir kongresinde de yine terör örgütü elebaşının fotoğrafı bulunuyor.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.