Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Avusturya Parlamentosu'ndan Türkiye'ye silah ambargosu
Avusturya’nın kararını Yeşiller Partisi vekili Berivan Aslan kişisel Twitter hesabından duyurdu. Berivan, parlamentodaki 6 partinin ortak kararıyla hazırlanan kararnamenin oybirliğiyle kabul edildiğini ifade etti. Böylelikle Avusturya, Türkiye’ye silah satışında ambargo uygulayan ilk ülke olacak.




(Berivan Aslan)

Avusturya Parlamentosu’nda bulunan DPT, OVP, FPÖ, Yeşiller, Neos ve Team Stronach partilerinin ortak hazırladıkları karar tasarısı, Türkiye’ye silah ihracat lisansının reddedilmesini içeriyordu.

GEREKÇE FETÖCÜLERİN GÖREVDEN ALINMASI

​Tasarıya gerekçe olarak,  terörle mücadele adı altında gazeteciler, yazarlar, akademisyenler ve muhaliflere karşı başlatılan operasyonlar, darbe girişiminin ardından binlerce kişinin görevden alınması ve sivillerin askeri operasyonlarda hayatını kaybetmesi gösterilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alanya lı suvari 7 yıl önce

pezevenkler!!!(Avrupa)ayranınız yok içmeğe kime ne ambargosu uyguluyorsunuz!!çok komik ve gülünç duruma düştün Avusturya..

Avatar
Hıseyın b 7 yıl önce

Kendı sılahlarını bıryerlerıne soksunlar bız kendı dılahımızı yapıyoruz

Avatar
İsmail 7 yıl önce

Kimin kime muhtaç olduğunu görmesine az kaldı Avrupa'nın. Biz kendimize yeteriz de artarız bile.