Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör saldırı

Aydın Doğan'dan çarpıcı Karakaya adımı!

Hasan Karakaya'nın kutsal topraklarda yaşamını kaybetmesinin ardından medyada Akit Genel Yayın Koordinatörü ile ilgili pek çok yazı yayımlandı. Köşelerinde Karakaya'nın vefatından duydukları tessürleri ileten pek çok köşe yazarının dışında en çarpıcı adım, Doğan Medya Onursal Başkanı Aydın Doğan'dan geldi.

Bugüne kadar Aydın Doğan ve sahibi olduğu gazete ve televizyonlar hakkında pek çok yazı yazan, üstelik yazılarında kimi zaman hakaret, kimi zaman küfür gibi saldırgan üslup kullanan Karakaya için Aydın Doğan pek çok dava açmıştı.

Aydın Doğan bugün Yeni Akit gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'na yönelik olarak kaleme aldığı bir mektup ile gerek Akit'in Yayın Koordinatörü sıfatıyla sorumluluk taşıdığı, gerekse kendi yazıları nedeniyle açmış olduğu tüm davalardan feragat ettiğini açıkladı.

İŞTE O MEKTUP

Sayın Mustafa Karahasanoğlu
İcra Kurulu Başkanı
Yeni Akit Gazetesi

Sayın Karahasanoğlu,
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve gazeteci Hasan Karakaya’nın vefatı dolayısı ile teessürlerimi yeniden ifade ederken, gerek Yayın Koordinatörü sıfatıyla sorumluluk taşıdığı, gerek kendi yazıları sebebiyle açmış olduğumuz tüm davalardan feragat ettiğimizi bildirir, Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Yeni Akit gazetesine başsağlığı dilerim.

Aydın Doğan


HASAN KARAKAYA AYDIN DOĞAN İÇİN NELER YAZMIŞTI?

Hasan Karakaya, kısa süre önce Kasım ayı içinde "Üçkâğıt’tan ağıta Aydın Falcon!" başlıklı yazısında Doğan'ın akaryakıt kaçakçılığı, kağıt sahtekarlığı, POAŞ ihalesinde usulsüzlük gibi suçlamalarla hapse girmek üzere olduğunu yazmıştı.

Ekim ayında "HDP’den PKK’ya, PKK’dan Aydın Doğan’a bir yol gider!" dediği yazısında ise Aydın Doğan'ı Terörün yatakçısı ilan ediyordu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.