Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi'ne konuk olan gazeteci İsmail Saymaz, "15 Temmuz darbe girişiminin laik insiyatife sahip insanlarca engellendiğini" savunurken, Ayşenur Arslan da Saymaz'ın sözlerine destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi1user 8 yıl önce

mk ne içionuz olm kafanız bnden güzel mk yerinde siz makarna yığıyoken biz çıktık g3 lerin öonüne size ne oluyo gavatlar

Avatar
Halk tv de kapatılsın 8 yıl önce

Darbe gecesi sokağa çıkmayın Erdoğan Almanya'ya sığındı diye haber yapan oç topluluğu şimdi ne laik demokrat bilmem ne oldular geberin hepiniz vatan hainisiniz

Avatar
Vatan Aşığı 8 yıl önce

Halk tv Türk düşmanıdır. Sırf ülke zararına çalışan net sinsi düşmanlik VE algı operasyonu yapan bir kanal dir. KAPATILMASI ONEM ARZ ETMEKTEDIR.

Avatar
saffet 8 yıl önce

Darbe başarılı olamayınca herkes tayyip ci oldu

Avatar
Türkkay 8 yıl önce

Ne diyo asalaklarya. Kendilerini kaf dağında görüyorlar. Manyaklar. Siz ancak. Hayal görüyorsunuz. İnsanlar. Canı pahasına. Müdahalw ettiler. Darbecilerle. Defolun gidin siz kimsiniz. Çıksaydınızya. Meydanlara. Tankların. Önüne. Dursaydınuz..

Avatar
murat kav 8 yıl önce

Fırtına kopunca er meydanına inmek sonra kurşun yeyip bedel ödemek Kanıyla toprağı sulayıp vatan yapmak yakışır sana.Sütüdyo da inciler dökmek delil olur mu vatansevere.

Avatar
Mustafa Özer 8 yıl önce

Bu angutlar hala hic birşeyi anlamamış. Lan aptallar: Cumhurbaskani halka sadeca sokaga cikin dedi, eğer ki demokrasi icin,vatan icin bayrağımız icin savasin deseydi, 15 temmuzda hiç bir vatan hainini tutuklamazdik, şimdi hepsi leş di leş. Ama andolsun birdahakine, cok baska olur .

Avatar
Aytekin 8 yıl önce

Geri zekalı siz bizlere teşekkür etmenizlazim sagcisi solcusu milliyetci herkes ordaydi sizler evinizdenbile cikmadiniz darbe oldu diye birde sevindiniz