Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör Isaac Liev Schreiber

Azerbaycan'dan Ermenistan'a bir şok daha!
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan ordusunun, cephe hattındaki mevzileri üzerinde uçan Ermenistan'a ait "X-55" tipi İHA'yı indirdiği belirtildi.İHA'nın özel yöntemlerle indirildiği kaydedilen açıklamada, kullanılan yöntemlere ilişkin bilgi verilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefer avdağı 8 yıl önce

Onlar 1992 karabağa girdiklerinde türkiyenin başında ermeni inönü vardı unutmayın 1940 yıllarda 60 dan fazla azarbeycan türkünü ruslara teslim edende babası dümbük sağar inönü vardı bu chp zihniyeti ne zaman bu ülkenin başına gelmişse türkiyenin burnu boktan çıkmamıştır eğer bugün azarbeycan kazanıyorsa biz kazanıyoruz demektir eğer azarbeycan kaybediyorsa biz kayıp ediyoruz demektir bunu hiç kimse unutmasın

Avatar
Halil 8 yıl önce

Güzel haberler gelmeye devam ediyor inşaAllah türk ve islam alemi dimdik ayağa kalkacak.

Avatar
Ali Osmanlı 8 yıl önce

Ben söyleyim o özel yöntemi : KORAL
:)
Aliyev bu saldırılar başlamadan teknik destek istediği Türkiye den çok özel piyade tüfeğinin yanında pek çok teknolojik mühimmat da istedi .

Avatar
Murat 8 yıl önce

Dumbuk babandir senin gibi bir hoduk yetistirdigi icin ak-trol.

Avatar
C 8 yıl önce

La oraya aktrıl yazan zavallı ne olduda kinini burayada taşıdın göt veren burfa bile neye muhalefet oldun ermenimisin pkiki limi nr boksunus sen nesin ki veya neziyetin nedir