Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Baba Bekir Uzun'a bir darbe daha! Oğlunu IŞİD'e abisi sokmuş!
  

Baba Bekir Uzun’a şok üstüne şok! IŞİD’e katılan evladı için “Oğlumu canlı bomba yapacaklar. Onu yakalayıp tutuklayın” diye güvenlik güçlerine feryad eden baba bir şok daha yaşadı. Oğlu Serkan uzun abisinin de yardımıyla IŞİD’e katıldığı anlaşıldı. Aralarında abinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Ailesi Gebze’de oturan ve iş aramak için 1 Ekim’de evden çıktıktan sonra kanlı örgüte militan temin eden kişiler tarafından kandırılarak 3 arkadaşı ile birlikte Suriye’ye götürüldüğü ileri sürülen 19 yaşındaki Serkan Uzun ile ilgili soruşturma tamamlandı. Baba Bekir Uzun’un, ’Canlı bomba’ olmasından korkup devletin tutuklamasını ve koruma altına almasını istediği Serkan Uzun’u, aralarında ağabeyinin de bulunduğu IŞİD sempatizanlarının Suriye’ye gönderdikleri ileri sürüldü.

Polis, bu sabaha karşı gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında gencin adı açıklanmayan ağabeyinin de bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Baba Bekir Uzun’un ise, büyük bir şaşkınlık yaşadığı ve yakın çevresine, büyük oğluna iftira atılmış olabileceğini, buna inanmak istemediğini söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

14 KİŞİ SERBEST

Bu arada Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin üç gün önce Gebze, Dilovası, Darıca ve Derince ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyon sonucu IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra dün Gebze Adliyesi’ne sevkedilen 14 kişi de, 3’ü adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest kaldı. Gebze Adliyesi’ne dün öğlenden sonra sevkedilen, Cumhuriyet savcılığı’ndaki sorgulamaları geç saatlere kadar devam eden 14 kişi daha sonra sevkedildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
ışidBekir UzunSerkan Uzun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.