Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Babalar Gününe Anlam Kazandıran Öneriler

Babalarımız bizim için şu hayatta anlamı ve değeri tartışılmaz insanlar değil midir? Onlar bizim gurur kaynağımızdır, bunu böyle bilerek ancak bu özel günün anlam ve önemini biliriz. Bir yuvanın en temel direği babalar için ayrılmış bir gün olması sayesinde çeşitli sürprizlerle onları sevindirme şansımız bulunmaktadır. Babalar günü ne zaman diye merak edenlere hem o günün tarihinden, hem de bu günün geçmişinden biraz bahsedelim.
Babalar günü ediğimiz bu özel gün yaz aylarına denk gelen bir gündür. Kalbimizi sıcacık tutmak için üzerimize titreyen babalarımıza bu sıcacık yaz günlerinden bir gün ayrılmıştır. Babalar günü tüm dünyada Haziran ayının üçüncü haftasının Pazar günü olarak belirlenmiş ve kutlanmaya başlamıştır. İlk çıkış yeri Amerika ülkesi olarak bilinse de, antik dönemlerde bile bu anlamlı günün kutlandığına dair görüşler bulunmaktadır.
Babaların kıymetini bilmenin eski zamanlara dayanıyor olmasına şaşırmamak gerek, çünkü geçmişte olduğu gibi bir baba sevgisinin kıymeti her zaman bilinmesi gereken önemli bir değerdir. İlk olarak 5 haziran olarak düşünülen tarih, çalışmalar tamamlanamayınca üçüncü Pazar gününe kalmış. Bu önemli günün mucidi, babası bir gazi olan Smart Dodd adlı bir hanım. Kendisi anneler kadar babaların da ne fedakar olduğunu dile getirmiş ve böyle özel bir günde babaların da hatırlanması gerektiğini savunarak, babalar gününe önayak olmuştur.




http://www.buldumbuldum.com/hediye/babaya-ozel-biyikli-ahsap-not-defteri/?fromRelated=true


Bizler günümüzde, resmi tarihi olarak Haziran ayının üçüncü Pazar olarak kutluyoruz bu özel günü. Bütün babalar günü hediyeleri de zaten o güne özel olarak yoğun bir şekilde üretilmeye başlıyor. Tüm tarihlerde olduğu gibi, bu gün de kendine ait dev bir sektör oluşturmuş durumda artık.
Eskiden babalar günü hediyesi denince kemerle, cüzdanla, kalemle ve kravatla vb. geçiştirilen hediye anlayışı bugün yerini çok renkli, çok farklı hediyelere bırakmaya başladı bile. Mesela artık babanıza isme özel çok anlamlı aksesuarlar ve sadece bu güne özel mesajlar içeren hediye çeşitleri hediye etme şansınız bulunuyor.





http://www.buldumbuldum.com/hediye/babaya_ozel_mesajli_kalp_saat/?fromRelated=true


Siz isterseniz annelerinize verdiğiniz gibi babalarınıza da bu güne özel bir çiçek hediye edebilirsiniz. Veya özel çikolata paketlerini deneyebilirsiniz. Her zaman hediye denince başı çeken bu iki armağan ilk babalar günü hediyesi seçenekleri arasında bulunuyor.
Ancak farklı hediyeler bunlarla sınırlı değil. Gelin değerli babalarımıza hediye seçimi yapma yolunda biraz daha adım atalım, farklı seçenekleri yakından tanıyalım...
Günümüzde büyük bir sektör haline gelmiş hediyeler dünyasında, hem mağazalarda, hem de oturduğunuz yerden çeşitli zengin hediye seçimlerini yapmanız mümkün. Bütçenizi sarsmayacak hediyelerden, en pahalı ve lüks denilebilecek hediyelere kadar birçok seçeneğiniz mevcut. Biricik babalarımızı mutlu etmek için illa ki pahalı şeyler alacağız diye bir gerekliliğimiz yok. Seçenek çokluğu aynı zamanda bize farklı ve uygun hediye bulma şansını verdiği için şanslıyız aslında.
En gözde seçenekler arasında günlük aksesuarlar bulunuyor. İsme özel aksesuarlar veya dekoratif hediyeler babaları gününü anlamlı kılmak için güzel seçenekler arasında bulunabilir. Mesela onun masasını süsleyecek, onun isminin yer aldığı ve üzerine mesaj eklediğiniz bir süs eşyasını bulmanız oldukça kolay olacak.
Bunun yanında, babanızın kullandığı genel eşyaları da kişiye özel hale getiren seçeneklere kısa bir araştırmayla ulaşmanız mümkün. Mesela, isme özel bir kartvizitlik, duvar saati, cep telefonu şarj aparatları artık isme özel seçeneklerle ulaşılabilen hediyelik eşyalar arasında yer almaya başladı bile.
Çakmaklar, resim çerçeveleri ve albümler gibi pek çok seçenek babaları gününü şenlendirmek için size fırsatlar sunuyor. Hediyelerin en güzeli olan gülümsemeyi ve sevginizi dile getirmeyi de ihmal etmemek lazım.
 

 

Anahtar Kelimeler:
Babalar Günü Hediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.