Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Bademciklerini aldıran kadın şahdamarı patlayarak öldü!
Gönül Altun, 25 Ekim'de İstanbul Kağıthane'deki özel bir Hastanede bademciklerini aldırdı. İki çocuk annesi Altun taburcu olduktan sonra ameliyat bölgesinde küçük çaplı kanamalar yaşadı.

Çok Ağrı çektiğini doktoruna söyleyen 45 yaşındaki kadın "Bu kanamalar normal. Sıvı gıdalar al. Psikolojik sorun bunlar'' cevabını aldı.

10 gün sonra evde ailesiyle olduğu sırada şahdamarı patlayan kadının kalbi ambulansta durmuş ve beyin ölümü gerçekleşmişti. Aile, Gönül Altun'un ölümünde doktorun büyük ihmali ve kusuru olduğunu savunarak, hastane ve doktordan şikâyetçi oldu.

Şikâyet dilekçesinde Gönül Altun'un bademcik ameliyatı sırasında şah damarına zarar verildiği kaydedilerek ameliyatı yapan doktor hakkında yasal işlem yapılması talep edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından oğul Emre Altun'un şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.