Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

Bahçeli: Paralele kölelik yaptılar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.

Bahçeli, parti içerisindeki muhalif kanada yönelik sert eleştirilerde bulundu.

“PARALELE UYDULUK VE KÖLELİK YAPTILAR”
MHP’nin nefes borusunu kesmek, manevra alanını daraltmak, tarihi yürüyüşünü sekteye uğratmak için emir almış kişiler 15 Ocak 2016’da Ankara 12’nci Sulh Hukuk Mahkemesi’ne müracaat ettiler. Ve MHP, 12 Eylül sonrası ilk kez mahkeme kapılarına düşürüldü. Rezilliğin dibine inenler hiçbir nedamet duymadan, Türkiye ve dünya meseleleri hakkında hiçbir vizyon gösteremeden, yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Paralele uyduluk ve kölelik yaptılar.”

BAHÇELİ, BİR KEZ DAHA 10 TEMMUZ'U İŞARET ETTİ
Parti içerisinde yaşanan Olağanüstü Büyük Kurultay tarihine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, bir kez daha 10 Temmuz’u işaret etti. Bahçeli, “Genel Başkan olarak parti Tüzüğümüzün bana verdiği yetkiye dayanarak ve gerek gördüğüm haller nedeniyle Olağanüstü Büyük Kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 olarak belirledim. Buna karşılık 19 Haziran dayatması, kaos seviciliktir. 19 Haziran yanan ateşe benzin dökmektir. Ve Milliyetçi Hareket Partisi 19 Haziran’a katılmayacaktır. Ben katılmayacağıma, ilgili arkadaşlarımın 19 Haziran’da seçilmiş salonda bulunmayacağına göre bahsi geçen korsan kurultay nasıl yapılacaktır? Yapılırsa geçersiz ve kanunsuz olmayacak mıdır?” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.