Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

Bahçeli: Yeni fetret devrine izin vermeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde yaptığı konuşmada FETÖ'ye çok sert ifadelerle yüklendi. 

Konuşmasını baştan sona büyük bir coşkuyla yaptığı gözlenen Bahçeli'nin "yeni bir fetret devrine izin vermeyeceğiz" sözü ise Yenikapı'da büyük alkış aldı.

Devlet Bahçeli şöyle konuştu:

Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanım, Sayın Başbakan, Ana muhalefet partisinin sayın genel başkanı bu mahşeri kalabalığı bu yere göğe sığmayan kalabalığı tazim ile selamlıyorum.

DİK DURDUNUZ, HADLERİNİ BİLDİRDİNİZ

Heyecanınız güç veriyor. Nurlu geleceği aydınlatıyor. Tüm Türkiye'yi hasretle selamlıyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum. Üzerimize oynanan oyunlara, aramıza sokulmaya çalışılan fitnelere rağmen dik durdunuz, kardeşliği inançla savundunuz, teröristlere haddini bildirdiniz, yenilgi nedir tanımadınız. Ben de varım ve buradayım dediniz. Yıkılmadım ve ayaktayım diyerek Yenikapı'ya koştunuz. Yeni bir dirilişin müjdesini verdiniz. Millet burada, irade burada, inanç burada. 

15 TEMMUZ'DA FELAKETİMİZİ PROJELENDİRDİLER

Hepinizle övünüyorum, Türk milletiyle iftihar ediyorum. 15 Temmuz'da felaketimizi projelendirdiler, 15 Temmuz'da son nefesi vermemizi gözlediler. FETÖ, milletimizin helali olan savaş uçaklarıyla saldırdı, helikopterler üzerimizde uçtu. 15 Temmuz yeni bir kıyım hamlesiydi. Su uyur, düşman uyumaz sözü bir kez daha karşılığını buldu."

15 Temmuz'da tankın önüne milli vicdan dikildi. Demokrasinin namusunu sizler korudunuz. Kurşunların üzerine gül bahçesine girer gibi yürüdünüz. Çünkü siz Türk milletisiniz.

Türk milleti küresel senaryonun farkındadır. Bu vatan 3-5 teröristin sözde vaazlarıyla düşmeyecek.

15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü, 627 yıl önce Kosova'da mağlup olanların yeni bir kalkışmasıdır. 620 yıl önce Niğbolu'da ezilenlerin tekrardan başını kaldırmasıdır. 572 yıl önce Varna'da, 563 yıl önce İstanbul'da, 490 yıl önce Mohaç'ta döktükleri kanda boğulduklarını sandıklarımızın yeniden karşı harekatıdır. 15 Temmuz'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, emniyet ve istihbarat kuruluşlarını bombalayıp sivil ve masum vatandaşlarımızı katledenlerle 101 yıl önce Çanakkale kıyılarında gelip üzerimize ateş saçanlar, aynı karanlık yolun yolcusudur."

ALİM VE HOCA GÖRÜNÜMLÜ BİR TERÖRİST "TÜRKİYE'Yİ VUR" EMRİ VERDİ

Biliniz ki 15 Temmuz yeni bir istila denemesi, yeni bir kıyım ve yıkım hamlesiydi. Mondros'ta çerçevesi çizilip Sevr'de dayatılan imha planları, 15 Temmuz'da yeniden gün yüzüne çıkarıldı. 'Su uyur düşman uyumaz' sözü bir kez daha anlam ve karşılığını buldu. Zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları, bu defa Türk askeri kılığına girdiler, milletin silahını yine millete çevirdiler, milletin imkanlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler. Alim ve hoca görünümlü bir terörist, sığındığı Pensilvanya'dan getirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle cinayet örgütüne Türkiye'ye 'vur' emri verdi. İblis'e ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu Voyvoda, ihanetle, Türk ve Türkiye düşmanlığıyla doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekor kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ, Türkiye'nin kalbine nişan aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.