Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Bakırköy Belediye Başkanı'ndan çaycıya dayak!
CHP'li Bakırköy Belediyesi'nde adeta bir eşkıyalık olayı yaşandı. CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yıllardır özel kalemde çaycı olarak görev yapan bir personeli makamına çağırdı ve önce kendi tekme tokat dövdü, ardından da korumalarıyla birlikte darp etti.

ÖZEL KALEMDE ÇALIŞIYOR

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun, daha önce özel kalemde çalışan çaycıyı "belediyenin sırlarını dışarıda anlattığı" gerekçesiyle korumalarıyla birlikte dövdüğü iddia edildi. Burnu kırılan çaycı Anıl Koç'un 3 günlük iş görmez raporu aldığı ve burnundan ameliyat olacağı ifade edildi.

KORUMALARINA DA DÖVDÜRDÜ

Belediye Başkanı Kerimoğlu tarafından dövülen Anıl Koç şunları anlattı: "Başkan Bülent Kerimoğlu beni makamına çağırdı ve 'Sen benim hakkımda orada burada nasıl ileri geri konuşursun' diyerek bağırmaya başladı. Ben kendisine her ne kadar bunların yalan olduğunu söylediysem de inandıramadım. Önce kendisi üstüme atlayıp beni dövdü, sonra da korumaları ile birlikte beni dövmeye devam ettiler."

Yaşadıklarına ve neden dayak yediğine anlam veremediğini söyleyen Koç, hakkını hukuki yollardan arayacağını ve başkan hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

DÖVDÜKTEN SONRA ÇAY İÇMİŞ

Başkan Kerimoğlu tarafından dayak yiyen çaycı Anıl Koç'un annesi Ülkü Koç, olayla ilgili olarak BUGÜN'e konuştu. Anne Koç şunları söyledi: "Oğlum 6 yıldır Bakırköy Belediyesi'nde özel kalemde çalışıyor. Başkan Bülent Kerimoğlu oğlumu makam odasına çağırıp, 'Sen benim hakkımda ileri geri konuşuyorsun' diyerek üzerine atlamış. Yere yatırıp yumruklamaya başlamış. Dövdükten sonra koltuğuna oturup çay içmiş. Daha sonra hırsını alamayıp üç korumasını çağırmış. Korumalar oğlumu aralarına alıp dövmüşler. Üç günlük rapor aldık. Hukuki yollara başvuracağız." CHP'li belediyede yaşanan darp olayı ilçede ve partide büyük tepki çekti.

Bugün 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.