Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Bakırköy'de PKK CHP kardeşliği
Disk, KESK, TMMOB ve TTB önderliğinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen kutlamalar, Bakırköy Halk Pazarı alanında yapıldı.

CHP'LİLERDEN 'BİJİ SEROK APO' SLOGANLARI

CHP ve HDP'li vekillerinde katıldığı etkinlikte 'Biji Serok Apo' sloganlarının atılması dikkatlerden kaçmadı. CHP ve HDP flamalarının yan yana sallandığı etkinlikte, çıkan olaylardan sonra birçok kişi gözaltına alındı..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 8 yıl önce

Bu tabloya bakilirsa chp ve diger partiler tam bir psikyatrist tedeaviye ihtiyaclari var iyi bir parti olup secimde iyi sonuc almayi deneyeceklarine vatana ihanet ederek tayip gitsin nasil giderse gitsin isterse yuzbinlerce asker ölsun isterse turkiye bolunsun onlarin umurunda degil boyle dusuncelerin kendilerine de zarari olacagini bilmiyorlar binlerce insan evine et gida alamiyorlar ulke yaniyor onlarin kopek sivicilikten baska isleri yok aldiklari maas zehir zikim olsun cocuklarina yediremesinler