Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

Başakşehir Anaokulları Arasında En Doğru Adres

Okul öncesi kurumların ilk amacı; nitelikli bir eğitim vererek gelecek nesillerin yetiştirilmesi ve her alanda başarıyı kolayca yakalayabilmeleridir. Başakşehir bölgesinde hizmet veren ve Başakşehir anaokulları arasında prestijli bir konumda yer alan kurumumuz kurulduğu ilk günden itibaren toplumun faydasını gözeten kararlar almayı ve 0-6 yaş aralığındaki çocukların sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için tüm desteği sağlamayı kendine ilke edinmiştir. Bizim uzmanlık alanımız çocuklardır. Onları sağlıkla ve güvenle, bu hayata hazırlamak ileride okul başarılarını artıracak uygulamaları yaptırmak, eğitim-öğretim faaliyetlerimizin ilk sıralarında yer alır.

Geleceğe Bir Adım, Güvenle İlerle

Çocukların mental gelişimi, fiziksel gelişimi, öğrenme gelişimi, el becerilerinin kuvvetlenmesi hem genel olarak hem de ileriki yaşlarda özgüvenlerinin yüksek olmasına zemin hazırlar. Kitap okuma alışkanlığının henüz bebeklik çağında annenin anlattığı ve okuduğu masallarla, hikayelerle kazanıldığı bilinir. Okulumuzda uzman öğretmenlerimizle yapılan okuma saatleri henüz okuma yazma bilmeyen miniklerimizde, hikâyede duyulan merak ve haz ile onlara okuma alışkanlığı kazandırır. Çocukların karşılaşacağı her türlü zorluk okul öncesi eğitimde aşılabilir. Etrafında kendisinin sosyal ve kişisel sorunlarıyla ilgilenen büyüklerin olması çocukların toplumsal bilinçlerini, güven duygusuyla yaşamalarını bunu öğrenmelerini sağlar. Çocuklar okulda kimi zaman zorlaşan koşulları anaokulun görece daha şefkatli koşullarında deneyimler. Sınıftaki dayanışmayı, öğretmenle doğru iletişimi daha uygun koşullarda öğrenmiş olur.

Başakşehir anaokulu ve kreşleri arasında önemli bir yere sahip olan kurumumuz çocuklarla vakit geçirmeyi değil çocukların gerçek anlamda gelişimini hedef edinmiş bir kurumdur. 0-6 yaş aralığında bulunan çocukların kendi yetenekleri ve becerileri ölçüsünde hazırladığımız etkinlik ve aktiviteler sayesinde çocuklara yeterlilik kazandırmak, aritmetik ve dil becerilerini geliştirmek ana hedeflerimiz arasında yer alır. Böylece her çocuğun yetenekleri ve becerileri uzman kadromuz tarafından tek tek belirlenerek yaş gruplarına en uygun eğitim programı uygulanır.

Başakşehir kreş fiyatları kurumun verdiği eğitim-öğretim faaliyetlerinin neler olduğuna, bulunduğu lokasyona, kurumun fiziki şartlarına ve diğer sosyal imkanlarına göre farklılık gösterebilir.  Her kesime ve her bütçeye uygun olarak belirlediğimiz fiyat politikamız hakkında bilgi almak ve 0-6 yaş arasındaki çocuğunuzun gelişimine destek olacak eğitim programımızı öğrenmek için bizimle iletişime geçebilir, kurumumuzu bizzat ziyaret ederek daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.