Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Başbakan'dan AB'ye sert tepki!

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında AB'ye sert tepki gösterdi. "FETÖ'ye kucak açanlar, terörist başının posterlerini asanlar Türkiye'ye ayar vermeye çalışamazlar" diyen Yıldırım, "AB önce teröristlerin ağzından konuşmayı bıraksın" ifadelerini kullandı.

AB BEKLEDİĞİMİZ TAVRI ORTAYA KOYAMADI

"Türkiye hakkında bugünlerde AB çevrelerinde bir takım olumsuz beyanatlar devam ediyor. AB'deki dostlarımız 15 Temmuz'daki alçak saldırı karşısında beklediğimiz tavrı ortaya koyamadılar.

AB ÖNCE TERÖRİSTLERİN AĞZINDAN KONUŞMAYI BIRAKSIN

PKK'ya, FETÖ'ye kucak açanlar, terörist başının posterlerini asanlar Türkiye'ye ayar vermeye çalışamazlar. AB önce teröristlerin ağzından konuşmayı bıraksın. Terör grupları ve onların siyasi uzantılarına destek olmaktan vazgeçsin.

KARAR VERSİN

Türkiye ile mi yola devam edecek, yoksa Türkiye düşmanlarıyla mı devam edecek ona karar versin. Bu ülke ne Avrupa, ne başka bir millet. Hiçbirü ülkeden talimat almaz. Bizim talimat alacağımız tek kaynağımız aziz milletimizdir. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.