Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Başbakan Davutoğlu'ndan salonu coşturan Azerbaycan mesajı
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları:

Terörle mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. 

Ermenistan'ın saldırıları neticesinde şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet ve tüm Azerbaycan halkına başsağlığı diliyorum. 

Bütün dünya bilmelidir ki, Türkiye, can Azerbaycanla omuz omuza durmaya kıyamete kadar devam edecektir. Can Azerbaycan'ın kaybettiği her şehit bizimdir. Dağlık Karabağ da dahil olmak üzere Azerbaycan'ın tüm toprakları kurtulana kadar Azerbaycan'ın yanında durmaya devam edeceğiz. 

İnşallah gün gelecek can Azerbaycan kendi toprak bütünlüğü içerisinde bağımsızlık davasında muvaffak olacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet sayar 8 yıl önce

ben elli beş yaşındayım kendimi savaşa hazır hissediyorum dünya bilsin Türkiye Cumhuriyeti her Türk devletinin her müslüman devletinin yanımda olacak korku yok sayın Cumhur Başkanımız Sayın Başbakanım İslamî vetürkiyeyi büyümeye hazırım ben ırakta ticaret yapıyorum görev nerdeyse hazırım

Avatar
naim 8 yıl önce

Helal olsun sayın başbakanım