Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Başbakan Yıldırım: Cumhuriyet sevgimizi sorgulayamazsınız!
Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da partisinin istişare kampında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güvenlik nedeniyle Ankara'da bütün yürüyüş ve eylemlerin yasaklanmasından sonra CHP'den gelen eleştirilere cevap veren Başbakan Yıldırım, ana muhalefetin Cumhuriyetsevgilerini ölçemeyeceğini söyledi.

"BİZİM CUMHURİYET SEVGİMİZİ SİZ Mİ SORGULAYACAKSINIZ"

Başbakan Binaili Yıldırım, Ankara Valiliğinin toplantı, gösteri ve yürüyüşlere geçici yasak kararına ilişkin şunları söyledi; "Bunun tek gerekçesi var, milletin güvenliği. Şimdi CHP'den bazıları 'AK Parti 29 Ekim kutlamalarını, 10 Kasım anmasını engellemek için böyle bir karar aldı' diye milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Allah aşkına, bizim Cumhuriyet, cumhura sevgimizi siz mi sorgulayacaksınız ya da ölçecek kalibrede misiniz? Cumhuriyet hamasetle büyümüyor. Cumhuriyet çalışmakla, üretmekle, millete hizmetle büyür."

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Başbakan Yıldırım, başkanlık sistemiyle ilgili ise, şunları söyledi; "AK Parti grubumuz olarak hazırladığımız anayasa taslağını en kısa zamanda meclise getireceğiz. MHP başkanlık sistemine karşı olabilir ancak kararı millete bırakmak gibi son derece önemli, milli bir yaklaşım sergiledi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
qwqw 7 yıl önce

chp cumhuiyeti BB
AASININ MLI mı sanıyor?