Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Başkomutan Erdoğan'dan kesin talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimine tepki göstermek amacıyla konutunun bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da toplanan vatandaşlara seslendi. 

'MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYIN' TALİMATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların ilgisine teşekkür ederek, bu akşam Ankara'ya döneceğini ve çalışmalarına Ankara'da devam edeceğini belirtti. Erdoğan, "Ama durmak yok yola devam. Meydanlardan çekilmek yok. Yarın pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi de devam ediyoruz. Meydanları boş bırakmıyoruz. Rabbim, tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet anlayışından bizi ayrı koymasın. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.