Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Bay Kemal yine kendini aştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşma sırasında İlker Başbuğ'a yönelik eleştirileri değerlendiren CHP lideri şöyle konuştu:

"Son 13 yılda Türkiye'nin DNA'sı ile oynandı. Ordu, Ergenekon, Balyoz operasyonlarını kim yaptı? FETÖ'nün ordunun içinde yuvalanmasını sağlayanlar hangi şerefsizlerdi? Genelkurmay Başkanı'nı terörist diye hapse attılar. Devletin bütün sırlarına vakıf olan bir adamı terörist diye hangi şerefsizler hapse attılar? Kalkmış bana şereften namustan bahsediyor. Şeref ve namus yoksunu bir insan, şeref ve namustan söz edemez. Her türlü desteği verdiler. Cumhuriyet tarihinde ilk kez 4 komutan istifa etmek zorunda kaldı.

Neymiş Recep Bey kahramanmış. Ne kahramanı? Kendi toprağında IŞİD'in desteği ile kaçan korkaktır. Sen Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş en korkak adamısın. Sen Süleyman Türbesi'ni kaçırırken IŞİD'le iş birliği mi yaptın, yoksa korktun mu? Gözlerinden öperek söylüyorum, sen IŞİD'den mi korktun, yoksa iş birliği mi yaptın?"

KEMAL'İN HAKARETİNE BAŞBAKANDAN JET CEVAP

Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en korkak adamı Recemp Tayyip Erdoğan” sözlerine tokat gibi bir cevap verdi. 15 Temmuz darbe girişimi gecesine hatırlatan Yıldırım, o gece Kılıçdaroğlu’nun korkudan Bakır Belediyesi Başkanı’nın evine saklandığını söyleyerek, “Sen saklandığın zaman Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım meydandı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Lan MAL hiç şöyle kendine bir soru sordun mu acaba fetonun içine tayipmi sızdı yoksa tayip mi fetöyü şaha kaldırdı akşener içişleri bakanıydı zamanında ona sor yada çillere sor en çok ne zaman feto yerleşmiş