Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Baykal ve Yalçındağ arasında esrarengiz toplantı!

CHP'nin ‘tarihi’ olağan kurultayına günler kala; Doğan Holding'in yeni CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ’ın CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal’la gizli bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Trump Towers'da önceki gün gerçekleşen gizli görüşmeye, Deniz Baykal’a yakınlığıyla bilinen CHP’nin eski Parti Meclisi (PM) üyelerinden Korkmaz Karaca, Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan, Mehmet Yakup Yılmaz ve Doğan Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinden Zafer Mutlu’nun katıldığı öğrenildi.

ÖZKÖK: BU MUHALEFET BECERİKSİZ!

CHP’de taşları yerinden oynatacak gizli toplantıda ilginç sözlerin sarf edildiği bildirildi. Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP’nin topa tutulduğu görüşmede, Hürriyet gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmenlerinden Ertuğrul Özkök’ün, “Türkiye’de iktidar sorunu yok. Muhalefet sorunu var. Bu muhalefet beceriksiz. Kayserili birisi mantıcı açsa, lezzetli mantı yapamasa, adamı kovarlar. Bu muhalefet hala oturuyor. Pes!” dediği aktarıldı.

“İTİRAZI OLAN BENİM GAZETELERİMDE YAZAMAZ!”

Aydın Doğan’ın damadı olan Mehmet Ali Yalçındağ’ın ise yazarlara çok sert uyarıda bulunarak, “Türkiye’de iki lider var. Samimi ve adam gibi adam. Birisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğeri Baykal’dır” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Özellikle 7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra Doğan Medya Grubu’nun teröre destek vermekle suçlanmasına da değinen Yalçındağ’ın, “Terör örgütüyle ilgili çizgimiz çok net amasız ve fakatsız karşısındayız. Bu konuda itirazı olan yazar varsa benim gazetelerimde yazamaz” şeklinde konuştuğu bildirildi.

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.