Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Diyarbakır’da Fatih Ortaokulu’nun bahçesindei Türk bayrağını bir grup gelip aşağı indirdi ve bayrağı yere attı. Bunu gören 4 çocuk ise okulun bahçesine geldi. Çocuklardan biri bayrağı öperek göndere astı. Çocuklar farkında olmasa da o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Habertürk’ün haberine göre bayrağı asan 13 yaşındaki Uğur Saraç ailesinin maddi imkansızlığı nedeniyle 4. sınıftan sonra okulu bırakmak zorunda kalmış. Babası işsiz olan Uğurlu’nun en büyük amacı okula geri dönebilmek.

Peki o anlarda neler yaşandı? Uğur Saraç birkaç çocuğun gelerek bayrağı gönderden indirdiğini ve bu hareketin çok zoruna gittiğini söyledi. Televizyonda gördüğü gibi yere düşen bayrağı alan Uğurlu bayrağı 3 defa öperek tekrar göndere çekti.

Görüntüleri izledikten sonra kendisiyle gurur duyduğunu söyleyen 13 yaşındaki Saraç, okula geri dönmek istediğini söyleyerek yetkililere seslendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.