Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Bayrak Duba

Bayrak Duba

Duba bir şeyin ayakta durmasını sağlayan sistemdir. Bayrak duba çeşitli amaçlarla tanıtım amaçlı kullanılan ürünlerdir. Duba üzerinde bulunan ve yelken şeklindeki bayraklardan oluşan bayrak dubalar birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Bayrak duba modelleri bu sebeple yelkenli bayrak olarak da adlandırılmaktadır. Fuarlarda, şenliklerde bu bayraklar çok sık kullanılmaktadır.

Bayrak dubanın alt kısmında bulunan plastik kısmı doldurularak sistemin ayakta durması sağlanmaktadır. Bunun yanında bu bayrak dubalar binaların girişlerinde veya bina içlerinde ayakta duracak şekilde hazırlanıp sunulmaktadır. Bayrak dubalarda kullanılan malzeme rüzgarda sallanacak malzemeden yapılmaktadır. Bu malzeme genellikle kumaş veya parlak kumaş olarak bilinen raşel kumaştan yapılmaktadır.

Bayrak Duba Çeşitleri

Farklı ve işlevsel olarak kullanılabilecek tanıtım afişleri ve bayrak modelleri için detaylı bir araştırma yapmanız uygun olacaktır. Bayrak duba çeşitleri incelendiğinde bunların tanıtım amaçlı olarak sunulduğu görülmektedir. Rüzgarda sallandığında asıl tanıtım amacına ulaşacak olan bayrak dubalar için https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak-imalati/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Burada bulacağınız modelleri inceleyerek istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Yapılmasını istediğiz bayrak branda modelini sipariş verebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.