Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Bayrampaşa'da tekstil atölyesinde korkutan yangın

Bayrampaşa'da bir tekstil atölyesinde çıkan yangında hasar meydana geldi.

Vatandaşlar sokağa döküldü

Bayrampaşa Orta mahalledeki Çevreyolu Caddesinde tekstil ürünleri faaliyeti gösteren binanın en üst katında çıkan yangın vatandaşları sokağa döktü. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, atölyenin tamamını sardı. O sırada çalışanlar, panikle dışarıya çıkarken itfaiye ekiplerine haber verildi.


İtfaiye helikopteri müdahale için bekledi

Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına iki noktadan müdahale etti. İtfaiye helikopteri tedbir amaçlı yanan binanın üzerinde sorti yaparak bir süre beklemede kaldı.

1 saatlik çalışmayla söndürüldü

Binanın çatı katını saran alevler çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, alevler ve binanın üst katında yükselen yoğun duman görünüyor. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla alt katlara ve yan binalara sıçramadan söndürüldü.

Görgü tanıkları, yangından önce patlama meydana geldiğini ve daha sonra yoğun duman yükseldiğini söyledi. Emniyet ekipleri yangının nedenini ortaya çıkarmak için olayla ilgili inceleme başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.