Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Bekir Bozdağ'dan John'a iç işlerimize karışma mesajı

28 Belediye'ye kayyum atanmasından 1 gün önce ABD Büyükelçiliği tarafından hazırlandığı anlaşılan metinle Türkiye'ye bir takım uyarılarda bulunulmuştu. Seçilmişlere dokunulmaması konusunda bir takım 'demokratik kaygılar' taşıyan açıklamaların ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan sert tepkiler geldi.

TÜRKİYE'NİN HÜR İRADESİ SORGULANAMAZ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla ABD'ye Türkiye'nin kanunlarını hiçbir ülkeden veya güçten izin veya onay almadan uygulayacağını ve hür iradesinin sorgulanamaz olduğunu belirtti.

ABD BÜYÜKELÇİSİ BU GERÇEĞİ ÖĞRENEMEDİYSE ÖĞRETİRİZ

Bozdağ, yaptığı açıklamada ABD Büyükelçisi John Bass'a Türkiye'nin iç işlerine karışılamayağı konusundaki gerçeği henüz kavrayamadığını hatırlatarak "ABD'nin Ankara Büyükelçisi, hala bu gerçeği öğrenemediyse, ona da sabırla öğretiriz." dedi.

İşte o açıklamalar:







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okanorhan 8 yıl önce

Yahudi uşağı piç... Sen silah ver eğit türkiyeyi geride bırakmak ve kendi kurduğun hilekar yavşak düzene muhtaç hale getir o zaman Türkiye önemli bi müttefik de olmazsa ciğer murdar de... Sizin orospu düzeninizin sonu geldi. Ama sizin beyinleriniz küçük ıq nuz düşük olduğu için bunu anlatamazsınız.