Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

Beklenen açıklama geldi!

A Haber' açıklama yapan hükümet yetkilisi, PKK'nın önemli isimlerinden Bahoz Erdal lakaplı Fehman Hüseyin'in ölümüyle ilgili olarak "Ölüm haberi doğrudur, istihbarat ölümü doğruladı. Bizim istihbarat kaynaklarımız açısından öldürüldüğünün kesinliği konusunda bir tereddüt yoktur" dedi.

BİLGİ RESMEN TEYİT EDİLDİ

Terör örgütü PKK'nın önde gelen isimlerinden "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürüldüğü haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bugüne kadar hükümet kanadından resmi bir açıklama gelmemişti. Yetkililer haberin doğruluğu teyit etmeye çalışıyoruz demişti. A Haber'in hükümet yetkililerinden aldığı son dakika haberine göre Bahoz Erdal kodadlı Fehman Hüseyin'in öldürüldüğü kesinleşti.

7 AYDA 3 SALDIRI DÜZENLENDİ

Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı.. Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın ardından örgütün üçüncü ismi konumundaki Fehman Hüseyin'in öldürülmesine ilişkin yeni bilgilere ulaşıldı.

Yaklaşık 7 aydır yakın takipte tutulan Bahoz Erdal'a yönelik 3 saldırı düzenlendi.

Tel Hamis Tugayları'nın öldürüldüğünü açıkladığı Bahoz Erdal'a yönelik, ilk suikast bombalı araçla yapıldı.. Ama bu saldırı girişiminden yara almadan kurtuldu.

Yaralanan terörist tedavisi yapıldıktan sonra, sağlık kontrolü için sık sık Kamışlı'ya bağlı Himo beldesine gitmeye başladı.

HİMO'YA GİDERKEN HAVAYA UÇURULDU

Bombalı saldırılar yetersiz kalınca Bahoz Erdal'ın ortadan kaldırılması için taktik değiştirildi. Saldırı için Bahoz Erdal'ın doktor kontrolü için gittiği Himo yolu seçildi. Ve teröristin aracı 8 Temmuz cuma günü Kamışlı'dan Himo'ya giderken havaya uçurdu.

Kamışlı'da Bahoz Erdal'ın ölüm şokunu yaşayan terör örgütü PYD köstebek avına çıktı.. Aralarında El-Muhaberat ve YPG'nin bölge sorumlularının da olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Köstebek arayan PYD'nin olayın yaşandığı yeri ablukaya aldığı da öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan 8 yıl önce

Orospu çocuğu fehman

Avatar
Mustafa Akın Gülesen 8 yıl önce

Hasan Cemal Kendi Dedesi'nin Yolunda Vatan Hainliğinde Yarışıyor.....

Avatar
Yeşil Evren 8 yıl önce

Gecikmiş adalet...

Avatar
Hece 8 yıl önce

Bir Kakalak daha yok edildi çok şükür..

Avatar
Atnan 8 yıl önce

Geç bile kalındı.birkaç.çapulcu hayvanlar.
Kadar haysiyet olmayan.mahluki.kişileri.elini kolunu sallayarak.koca insanları birbirine katıyorlar.bunlara neden ulaşılamıyor.bu soruların cevabını.nasıl izah edilebilir.bir türkiye cumhuriyeti.devleti olarak.büyük.bir devlet.nasıl yapamıyor?

Avatar
esnaf 8 yıl önce

suratlarında meymanat yok köpeklerin orospu çocukları

Avatar
Kayhan 8 yıl önce

Devamı gelsin istiyoruz. sırada lider kadrodan diğer vatan hainlerinide havaya uçurmalarını istiyoruz devletimizden.

Avatar
Baran 8 yıl önce

Mk kırk yıl oldu hergün bu adamı öldürüyorsunuz ama bir türlü öldüremediniz nekardarda korkulu rüyanız olmuş şu meşhur ölümsüz gerilla bahoz erdal siz daha onu çok öldürürsüz

Misafir Avatar
PeKAKA düşmanı 8 yıl önce @Baran

O puşt anasınınkine gitti sıra sen ve senin gibi puşt sevicilerde amk.

Beğenmedim! (0)