Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber HDP

Belediyeden skandal afiş!
CHP'li Kadıköy Belediyesi ilan panolarına skandal bir afiş astırdı. Kadınlar günü bahanesiyle eşcinsel sapkınlığı normal bir şeymiş gibi ilan panolarına astıran CHP'li Kadıköy Belediyesi bu sapkınlığı milletin gözüne sokarcasına panolarda sergiledi. 

Arka tarafta kadınlar resmedildiği ve '8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun' yazılı olan afişte sapkınların 'Okulda, işte, mecliste, her yerdeyim' ifadelerini koydurttu. Kendi ifadelerini de yazdıran CHP'li belediye, bunları sokaktan geçen halka okutarak bilinçaltı yönlendirmelerinde bulunmaya çalışması ise ayrı bir skandal olarak yorumlandı. Bu sapkınlıkları normalleştirme çalışmalarına yenisi eklenirken her gün milleti  onlara özendirme ve yönlendirme çabalarına CHP'li belediye de destek oldu.

İŞTE O SKANDAL AFİŞ:

 



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.