Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Belgin Doruk'un oğlu hayatını kaybetti

Türk sinemasının ünlü simalarından Belgin Doruk’un oğlu Aydın Birsel, Bursa’daki evinin önünde ölü bulundu. Gelen ilk bilgilere göre Birsel'in sabah düştüğü ve 112'yi aradığı, gelen acil ekibin Birsel'i ayakta tedavi ettiği ve hastaneye kaldırmadığı belirlendi.

Belgin Doruk’un oğlu evinin önünde ölü bulundu

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Konak Sokak'ta bulunan 3 katlı evin önünde sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Site sakinleri hemen daire kapısının önüne geldi. Yerde kanlar içerisinde hareketsiz biri yatıyordu. Site sakinleri polis ve sağlık ekiplerine hemen ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucu şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cinayet büro ekipleri yaptığı çalışmalar sonucunda hayatını kaybeden kişinin sinemanın unutulmaz simalarından Belgin Doruk’un oğlu 54 yaşındaki Aydın Birsel olduğu tespit edildi.

112’Yİ ARAMIŞ

Aydın Birsel’in can havliyle sabah saatlerinde 112 Acil servisi aradığı ortaya çıktı. 112’yi arayıp düştüğünü ihbar eden Aydın Birsel, gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından kendini iyi hissettiğini söylediği tespit edildi. Hastaneye götürülmek istenen Birsel'in gitmek istemediği ileri sürüldü.

Türk sinamasının önemli isimlerinden Belgin Doruk da 1995 yılında 59 yaşında hayatını kaybetmişti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre Aydın Birsel, acil servis ekibi gittikten sonra Mudanya'dan İstanbul'a gitmek için taksi çağırdı. Kapının önüne gelen taksiye bineceği sırada yeniden fenalık geçirdi.

Eve giderek elini yüzünü yıkamak istediğini söyledi. Apartmana girdi. Ancak bir daha geri dönmedi. Bir süre sonra komşuları Birsel’i apartmanın merdiven dairesinde kanlar içinde yatarken buldu.

54 yaşındaki Aydın Birsel'in henüz ölüm nedeni bilinmiyor. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Morgu kurumuna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.