Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Beyaz Show'daki skandal ifşa oldu!
Diyarbakır'da öğretmen olarak görev yapan üç Ayşe Çelik bulunduğu, bu kişilerden hiçbirinin o telefon bağlantısında örgüt propagandası yapan kişi olmadığı belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı, Beyaz'ın programına telefonla bağlanarak öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik'in, yapılan araştırmalar sonucu öğretmen olmadığının anlaşıldığını duyurdu.

Kanal D televizyonunda yayınlanan Beyaz Şov'a telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli bir izleyici PKK propagandası yaparak Diyarbakır'da yaşanan olaylardan güvenlik kuvvetlerini sorumlu tutmuş, terör örgütüne tek kelime söyletmemişti. 

PROPAGANDAYI DEFALARCA ALKIŞLATTI

Canlı yayında öğrenciler tarafından alkışlanmayan bu konuşma Beyazıt Öztürk'ün destek vermesiyle stüdyodaki izleyiciler tarafından alkışlandı. Beyaz'ın da defalarca alkışlattırdığı bu örgüt propagandasının arka planı deşifre olmaya başladı.

O İSİM SAHTE ÇIKTI

Diyarbakır'da görev yapan Ayşe Çelik isimli 3 öğretmene ulaşıldı. Yapılan görüşmelerde bu üç ismin de Beyaz Şov'a telefonla katılan Ayşe Çelik olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları gün boyunca Ayşe Çelik'in kim olduğunu, nasıl canlı yayına bağlandığını, örgüt propagandası yapmasına neden izin verildiğini ve Beyazıt Öztürk'ün bu çirkin propagandayı neden alkışlattığını konuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arzu 8 yıl önce

Rezilikten baska bisey degil beyazi kiniyor ve bir dahada programlarina bakmayacagim...

Avatar
Kemal Cavdar 8 yıl önce

Rezilikten baska bisey degil beyazi kiniyor ve bir dahada programlarina bakmayacagim...

Avatar
Mine 8 yıl önce

Beyazi kiniyorum bir polis cocugu oldugunu unutmus gibi..oradaki polisler ve askerler görevlerini yapiyorlar yapmayada devam edecekler..

Avatar
emine 8 yıl önce

Et beyazıt öztürk sen ordaki askerin polisin neler yaşadığını neden dile getirmesini ,neden bu olayların baş kahramanı PKK diyemedin ,neden PKK ya destek veren HDP itlerini kinayamadin..

Avatar
Dadas 8 yıl önce

Evet gercekten pkk yı alkıslamak gerek ... paranın esirleri olmus it sürüsünden biri iste

Avatar
Bilal Karaman 8 yıl önce

Beyazın da hain olduğunu bilmezdik yazık daha da izlemem

Avatar
Emel 8 yıl önce

Peki orada sehit olan askerlerin polislerin cocuklarinin durumu eşinin anne babasinin.bence onlar icinde bi konuşma yapin.bizleri koruyan devletimizi milletimizi koruyan asker ve polislerimiz.Allah onlara güc kuvvet versin onlari korusun.

Avatar
Hakan 8 yıl önce

Utanmadan birde beyazı kınıyoruz diyorsunuz helal olsun size evet oradaki polis ve askerler görevini yapıyor mahsum olanida olmayanida öldürüyor sizde bu durumu alkisliyorsunuz...