Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma!

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı Beyaz Show'un yapımcısı ile ünlü sunucu Beyazıt Öztürk ve programda konuşan Ayşe Çelik hakkında soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklama şöyle;

"8 Ocak 2016 tarihinde yayımlanan Beyaz Show isimli programda terör örgütü propagandası yapıldığı iddiası ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca 09/01/2016 tarihinde soruşturma başlatılmıştır. Program CD'si incelemeye alınmış olup; program sorumlusu, canlı yayına bağlanan ve program sunucusu soruşturma kapsamına alınmıştır. "

NE OLMUŞTU?

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a telefonla katılarak Diyarbakır'dan aradığını ve öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik isimli bir kadın dakikalarca PKK propagandası yapmış, Beyazıt Öztürk de göz yummak bir yana kadına destek vermişti.

O KADIN ÖĞRETMEN DEĞİL

Konu ile ilgili MEB'den açıklama gelmiş. Diyarbakır'da Ayşe Çelik isminde 3 öğretmene ulaşıldığını fakat 3 ismin de Beyaz'a katılan Ayşe Çelik olmadığı belirtilmişti.

KANAL D'DEN AÇIKLAMA, BEYAZ'DAN ÖZÜR GELDİ

Konu ile ilgili önce Kanal D'den açıklama gelmişti. Ardından Beyazıt Öztürk Kanal D akşam haberlerine katılarak canlı yayında açıklama yapmış ve özür dilemişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 8 yıl önce

yazık çok yazık.beyaz gibi adama yazık olcak

Avatar
Erol Demirbağ 8 yıl önce

Beyaz'ın yaptığı hata bir özürle affedilecek cinsden değil,Kanal D'den istifa etmesi gerekir.

Avatar
hayriye 8 yıl önce

Beyazıt ozkurk kanal d harcadı

Avatar
Emir 8 yıl önce

Beyazın ne yaptığı bir yana bu ülkede bu güne kadar bir çok insanın terör örgütü Hakkı'nda propaganda yaptığı hatta tekrarladığı aşikar ve herkesçe malum bugün isminin bilmem be olduğunu söyleyen kişi çocuklar ölüyor deyince Ada'm evet haklısınız dediği için istifa edecek veya alkışlattığı için yıllardır insanların özgüvenini kazanmış güldürmüş eğlendirmiş biri neden istifa etsin o Ada'm babamızın oğlu değil ancak adı belli partinin her yerde propaganda yapması halen faal olması ve milletin vergisiyle maaş alması kimseyi rahatsız etmiyor mu ?

Avatar
S. Kara 8 yıl önce

Beyaz'ı oyuna getiren Kanal D kapatılmalıdır.
Medya ile biraz olsun ilgisi olan herkes bu işlerin nasıl döndüğünü bilir
Yeter artık Kanal D haddini aştı KAPATILSIN