Öne Çıkanlar rusya haber terör terör örgütü son dakika

Birand'ın eşi sessizliğini bozdu!

Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand, Aydın Doğan’ın Birand’ı ölümünde yaklaşık bir yıl önce kovduğunu anlattı.

Üç yıl önce hayatını kaybeden Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand, Cemaat’in yayın organı Aksiyon dergisine konuştu. Cemre Birand “Bir kere kovdular Mehmet Ali’yi. Aydın Bey kovdu, Kanal D’den” dedi.

“Ne zaman?” sorusuna ise Cemre Birand, “Ölmeden bir sene falan evvel” yanıtını verdi. Cemre Birand, olayın ayrıntılarını ve medyaya yansımamasını ise şöyle anlattı:

‘AYDIN BEY SİZ BENİ KOVAMAZSINIZ’

“O kadar yansımadı çünkü içerde halletti o işi. Nakkaştepe’ye Aydın Bey’e gidiyor. ‘Aydın Bey siz beni kovamazsınız’ diyor. ‘Niye kovamazmışım’ diyor Aydın Bey. Hayret ediyor tabii. O da ‘yaptığım hatayı ancak ben düzeltirim. Onun için siz beni kovamazsınız. Şimdi ben düzelteceğim o hatayı’ diyor. Öyle 6 saat süren bir kovulma olayı oldu ama yani cidden kovdu. Bir kere de 1 hafta ekrana çıkmama cezası verdiler. ‘Gezmeye gitti’ dediler. ‘Kovuldum’ diye geldi bana. Şimdi tam tarihi hatırlamıyorum…”

Doğan Grubu, Birand’ın efsane programı 32. Gün'ü, ölümünden bir yıl sonra Kanal D'den kaldırmıştı. Cemre Birand'ın Aksiyon'a yaptığı açıklamalarındaki Kanal D eleştirilerinin sırrı bu yayından kaldırmada aranmalı.

Odatv.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.