Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

BirGün gazetesi yazarı Hande Demircioğlu yaşamını yitirdi! Demircioğlu'nun son yazısı neydi? Flaş son dakika gelişmesi
BirGün gazetesi yazarı Hande Demircioğlu, İzmir Balıklıova’daki yazlığında hayatını kaybetti. Peki Birgün Yazarı neden ve nasıl öldü?  Demircioğlu öldürüldü mü? 37 yaşındaki yazarın ölü olarak bulunduğu mutfakta hangi kimyasala rastlandı? Demircioğlu'nun son yazısında neler söyledi? Yanıtlar haberimizde...


BirGün gazetesi yazarı Hande Demircioğlu, İzmir Balıklıova’daki yazlığında hayatını kaybetti.

Bu sabah saatlerinde cansız halde bulunan Demircioğlu’nun kesin ölüm nedeni İzmir’deki otopsisinin ardından netlik kazanacak.

KİMYASAL MADDE TESPİT EDİLDİ

İzmir'in Urla İlçesi Balıklıova Mahallesi'nde ailesine ait yazlıkta hayatını kaybeden Birgün Gazetesi yazarı 37 yaşındaki Hande Demircioğlu'nun yalnız kaldığı evin mutfağında yapılan incelemede bulunan kimyasal maddenin sodyum siyanür olduğu öğrenildi. Bir enerji içeceği kutusu ve içinde de sonradan karıştırılan kimyasal maddenin de incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildiği ortaya çıktı. Şiddetli hücre zehiri olan maddenin kullanımı durumunda solunum zincirinde yer alan enzim inhibe edici etkisi olduğu, birkaç dakikada kişinin hayatını kaybetmesine yol açabileceği öğrenildi. Demircioğlu'nun ölümüne bu maddenin yol açıp açmadığının ise detaylı otopsinin ardından netlik kazanacağı kaydedildi.

Demircioğlu gazetedeki son yazısında "Kent... İsyan" isimli bir makale kaleme aldı. Yazısının sonunda "Sürecek" ifadesini kullanan Hande Demircioğlu hayata gözlerini yumdu!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.