Öne Çıkanlar chp Şırnak mhp bahçeli devlet bahçeli

Boğaziçi Üniversitesi'nde bombalı araç bilmecesi!
Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan şüpheli araç hareketliliğine ilişkin gelen bilgiler kafaları karıştırdı. Öte yandan, çekiciye yüklenen otomobil, detaylı incelenmek üzere Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne ait alana götürüldü.

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü otoparkında şüpheli bir aracın olduğu ihbarı üzerine polis alarma geçti. Kampüse çok sayıda polis ekibi sevk edilerek güvenlik önlemi alındı.

AA: BOMBA DÜZENEĞİ BULUNDU

Yapılan incelemenin ardından Anadolu Ajansı şüpheli araçta bomba düzeneği yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini duyurdu.AA’nın haberinde, “BÜ kuzey yerleşkesinin otoparkında şüpheli bir otomobilin bulunduğu istihbaratını alan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gitti.

Otoparkta yapılan aramada şüpheli aracı bulamayan polis ekipleri, kampüs çevresinde uygulama başlattı. Polis helikopteri de arama çalışmasına destek verdi.

Ekiplerin çalışması sonucu beyaz renkli otomobil kampüste park halinde bulundu. Araçtaki aramada, bomba düzeneği yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiği bildirildi.

Polis ekiplerinin araçtaki incelemesi sürüyor” İfadeleri kullanıldı.

REKTÖRLÜK: HERHANGİ BİR ŞEY BULUNAMADI

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nün akademisyenlere gönderdiği mesajda ise ihbarın asılsız olduğu ve aramalarda bir şey bulunamadığı duyuruldu.

Açıklama şöyle:

Emniyet güçleri Kuzey Park binası otoparkındaki araç ile ilgili kampüsteki incelemelerini tamamlamıştır. Bu ilk incelemeler sonucunda bomba ihbarının asılsız olduğu, ayrıca araçta bomba düzeneği vb. tehlike arzeden bir durum olmadığı emniyet mensupları tarafından ifade edilmiştir.

BOMBA DÜZENEĞİ BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde de Boğaziçi Üniversitesi’nde şüpheli araç paniği yaşanmıştı. Üniversiteden yapılan açıklamada, “bomba ihbarı”nın asılsız olduğu ancak araçta “bomba düzeneği” bulunduğu ifade edilmişti.

ŞÜPHELİ ARAÇ EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜ 

Çevre emniyeti alındıktan  sonra bomba imha ekiplerinin saat 15.00 sıralarında başlayan çalışması saat 19.30'a kadar devam etti.  Çekiciye yüklenen otomobil, detaylı incelenmek üzere Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne ait alana götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.