Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Boydak ailesine FETÖ operasyonu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri bu sabah saatlerinde Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, eşi Aliye, iki gün önce 'örgütün ablası' suçlamasıyla tutuklanan Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve şirket yöneticilerinden Halit Boydak'ı gözaltına aldı, evlerde aramalar yapıldı. 

MEMDUH BOYDAK CEZAEVİNDE



Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak daha önce tutuklanmıştı. Şimdi halen Ankara'da cezaevinde yatıyor..


HACI BOYDAK DA GÖZALTINDA

Boydak Holding'in bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak için de gözaltı kararı çıktı. Hacı Boydak'ın, İstanbul'da ameliyat olduğu ve halen hastanede yattığı tespit edildi.

FETÖ'YE FİNANS DESTEĞİ

FETÖ'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak, 6 Mart tarihinde tutuklanmıştı. Holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise serbest bırakılmıştı.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.